Ευχαριστήρια Επιστολή προς τις «Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε. »

Με την παρούσα θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά των βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Αυτή η ενέργεια ήταν εξαιρετικά σημαντική και χρήσιμη ενώ χαροποίησε ιδιαίτερα τους/τις μαθητές/τριες μας του σχολείου μας.

Πρωτοβουλίες όπως οι δικές σας αποδεικνύουν εμπράκτως την ευαισθητοποιημένη και θετική στάση της κοινωνίας σε δύσκολους καιρούς και μας ενθαρρύνουν στις προσπάθειες μας για μεγαλύτερη στήριξη των αναγκών των μαθητών, της νεολαίας και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα βιβλία σας, όχι μόνο θα εμπλουτίσουν τη συλλογή της νεοσύστατης δανειστικής βιβλιοθήκης του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της, αλλά θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση και συναισθήματα τόσο στους/ στις μαθητές/μαθητριές μας όσο και στους συνδημότες και κατοίκους του Δήμου Έδεσσας που θα ενδιαφερθούν να τα διαβάσουν .

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορα για την σημαντική προσφορά σας και να ευχηθούμε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα .

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας

elb